5 redenen waarom sales medewerker de beste flexibele bijbaan is

Tevreden sales medewerker

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? Ga dan aan de slag als sales medewerker. In deze blogpost leggen wij je uit waarom dit het beste bijbaantje is voor studenten!

Het grootste voordeel van een bijbaantje als sales medewerker is natuurlijk dat je direct kan beginnen en zelf kan bepalen wanneer je werkt. Flexibeler kan bijna niet. Maar daarnaast zijn er nog 5 redenen waarom deze flexibele bijbaan zo leuk is!

Reden 1: Je leert skills die je jouw hele leven nog kan gebruiken

Werken als sales medewerker is niet makkelijk. De persoon aan de andere kant van de telefoon zal niet altijd blij zijn als je belt. Maar dat betekent ook dat deze flexibele bijbaan ontzettend uitdagend en leerzaam is.

De vaardigheden die je opdoet, zoals goede onderhandelingsvaardigheden, sterke communicatieve vaardigheden en oplossingsgerichtheid, zullen in de toekomst nog zeker van pas komen!

Bovendien is er veel vraag naar sales professionals en zal een bijbaantje als sales medewerker goed op je CV staan.

Reden 2: De verdiensten zijn niet mis!

Als je gaat werken als sales medewerker krijg je vaak te maken met voordelige bonusregelingen. Hoe meer klanten je weet binnen te halen met je mooie praatjes, hoe meer je kan verdienen.

Voor de meeste sales medewerkers geldt dat ze meer verdienen dan leeftijdsgenoten die een ander bijbaantje hebben. Als je op zoek bent naar een flexibele én goed betaalde bijbaan, dan raden wij je dus aan om te solliciteren bij Dichtbij Baantje!

Een bijbaan als sales medewerker iets voor jou?

Zo kom je aan deze flexibele bijbaan:

Solliciteer direct!

Reden 3: Je gaat werken in een leuk team

Je flexibele bijbaan moet natuurlijk niet alleen goed verdienen, maar ook leuk zijn, toch? Als sales medewerker werk je meestal niet alleen, maar werk je juist in een team. Zo kan je van elkaar leren, frustraties met elkaar delen en natuurlijk ook buiten werk met elkaar afspreken. En wij kunnen alvast verklappen: sales mensen zijn uiteraard ontzettend gezellig.

Reden 4: Je kan ook beginnen zonder ervaring

Wil je werken in de sales zonder ervaring? Goed nieuws! Voor een bijbaantje als sales medewerker heb je vaak geen ervaring nodig. Wel is het belangrijk dat je doorzettingsvermogen hebt, enthousiast bent en de Nederlandse taal (en soms andere talen) beheerst. Het bijbaantje is vaak inclusief training en door veel te oefenen worden de meeste sales medewerkers vanzelf beter!

Reden 5: Werken in de sales is ontzettend leuk

De laatste reden is natuurlijk niet de minst belangrijke. Een flexibele bijbaan is fijn, maar het werk zelf moet natuurlijk ook een beetje leuk zijn. Bij Dichtbij Baantje vinden wij sales fantastisch. Een leukere bijbaan bestaat er niet! En jij zal er ook zo over denken als je straks je eerste sale hebt binnengehaald.

Daarnaast is geen dag hetzelfde! Je spreekt steeds andere mensen en ontdekt steeds weer nieuwe manieren om mensen te overtuigen.

Er zijn genoeg redenen te noemen waarom een bijbaan als sales medewerker de beste flexibele bijbaan is! Mocht je meer willen weten of een dagje komen proefdraaien. Solliciteer dan direct.

Lees ook onze andere blogs

Wil jij werken bij Dichtbij Baantje?

Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk!