Waarom zou je werken?

Sales

Er zijn talloze andere redenen waarom we werken en wat voor verrijking het kan zijn Laten we hieronder is een paar benoemen.

De meeste mensen werken voor een inkomen. Je hebt geld nodig om te kunnen leven maar niet alleen om de vaste lasten te kunnen betalen maar ook dingen doen die je leuk vindt.

Het verschilt natuurlijk per baan maar wat vaak bij het werken komt kijken is gezelligheid. Je kan er energie van krijgen om met andere mensen te werken en mensen om je heen te hebben. Jouw sociale kring wordt verbreed doordat je met collega’s te maken hebt en daar mee samenwerkt. Daarnaast biedt “werk” structuur. Je kunt vaste tijden werken waardoor je structuur brengt in de dag of week. Hierdoor heb je invulling van de dag en zorgt dat ervoor dat je een ritme krijgt.

Ook helpt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Binnen je werk kun je allemaal nieuwe dingen leren waardoor je meer te weten komt. Ook kun je in verschillende situaties komen waardoor je niet altijd weet hoe je op dingen moet reageren. Door dit te ervaren en hier aan te werken leer je hoe je met bepaalde situaties om kan gaan. Dit kan zowel iets persoonlijks zijn of binnen een samenwerking. Hierdoor kun je weer dingen leren over jezelf en helpt dat ook in je persoonlijke ontwikkeling.

Als laatst om aan te kaarten is, werk geeft energie!

Wanneer jij bezig bent met een opdracht of klus en dat gaat goed geeft dit energie. Je ziet dat het je is gelukt en dat je het in je hebt zitten. Dit kan een positieve energie boost geven en ervoor zorgen dat je enthousiast en fanatiek doorgaat! Werken doe je dus niet alleen om het moeten. Het draait ook om gezelligheid, structuur, persoonlijke ontwikkeling, energie en zo zijn er nog genoeg andere redenen om te gaan werken.

Ben jij nou opzoek naar een leuke baan waarin je onder andere werkt aan en met gezelligheid, structuur, persoonlijke ontwikkeling en een baan wat je energie geeft check dan onze vacature hier!

 

Groningen, dé leukste studentenstad! Lees het hier!

Lees ook onze andere blogs

Wil jij werken bij Dichtbij Baantje?

Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk!